Over Puur

Mijn naam is Lilian Tjoelker, medisch schoonheidsspecialiste dermatologie® en trotse eigenaresse van Puur, huidverbetering in Roden.

Mijn verhaal

In 2006 was het tijd voor een carrièreswitch. Al vaker overwogen om te starten met de opleiding tot schoonheidsspecialiste, maar nooit echt de stap genomen, totdat ik 30 werd. Het is een van mijn beste beslissingen ooit. Na het behalen van mijn diploma ben ik dan ook gaan werken als schoonheidsspecialiste.

Als geen ander weet ik hoe het is om problemen met je huid te hebben. In de jaren voor 2006 heb ik langere perioden problemen met mijn huid gehad. Gelukkig heb ik het de laatste jaren goed onder controle. Maar inmiddels ken ik mijn huid als geen ander.

Je huid is het grootste orgaan en als dat uit balans is, is het soms een lange weg te gaan om dit weer herstellen. Maar weet dat er veel oplossingen zijn om een huid weer in balans te krijgen.

De beauty-branche is een dynamische wereld. Kennis in je handen is belangrijk! Daar blijf ik mij verder ontwikkelen en houdt mijn kennis actueel met na- en bijscholingen.

Sinds 2021 ben ik medisch schoonheidsspecialiste dermatologie®. Door het volgen van deze HBO geaccrediteerde opleiding heb ik mijn vakkennis naar een hoger level kunnen tillen, waardoor ik nog meer voor je huid kan betekenen.

Het heeft mij medische kennis gegeven op het gebied van de huid en het behandelen daarvan. En met deze kennis kan ik jou een eerlijk en goed advies geven over jouw huid, zodat de juiste behandelingen worden ingezet voor een optimaal resultaat.

Mijn specialisaties

Missie en visie

Huidverbetering

Daarnaast is het mijn missie om jou te laten zien en te laten ervaren dat je op een makkelijke manie je huid kan verbeteren naar een mooie gezonde huid.

Mijn visie is het verbeteren van je huid en het tegengaan va huidveroudering op een natuurlijke manier. Daarbij helpt Medik8 mij enorm mee. Dit is een merk wat speciaal is ontworpen om je huid te verbeteren en veroudering tegen te gaan.

En mijn passie is om samen huidverbetering te creëren bij jouw huid.

Liefs, Lilian