Cosmetische huidverbetering

Facials

Er is een ruim aanbod aan cosmetische huidverbeterende facials, waardoor elk huidtype behandeld kan worden. Met de cosmetische huidverbeterende facials ervaar jij een verbetering in je huid en kom jij heerlijk tot rust. Tijdens de behandelingen wordt er gewerkt met kwalitatieve en hoogwaardige producten. Elke behandeling is hierdoor uniek doordat deze afgestemd is op jouw huidbehoefte en huidconditie.

1.

Platinum facial

Een ontspannende anti-aging behandeling, die wordt afgesloten met het platinum masker wat doordrenkt is met platinum voor een zichtbaar verjongde en verstevigde huid. Je huid ziet er gelijk jeugdig en stralend uit.

2.

Brightening facial

Een luxueuze verhelderende behandeling om een mooie glans te geven aan zelfs de meest doffe huid. Een doel- en resultaatgerichte facial om problemen met doffe huidteint aan te pakken Geeft je huid gelijk glans en verhelderde huidteint.

3.

Clarity facial

Een diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. In deze behandelingen wordt gebruik gemaakt van de producten die je huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een egalere huid.

4.

Calming facial

Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen.

5.

Pore refining facial

Doelgerichte resultaten en zachte exfoliatie om de poriën te reinigen en te verfijnen. Een gladdere huid met een minder zichtbare poriën.

6.

Deep hydration facial

Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, geschilferde en veeleisende huid te herstellen. Zachte exfoliatie, intensieve diepe vochtherstellende behandeling.

Cosmetische of medische huidverbetering?

Bij de medische huidverbetering wordt er dieper in de huid gewerkt om bepaalde processen te stimuleren, waardoor er celvernieuwing en huidverbetering kan plaatsvinden.

puur