Peelings


Home  /  Behandelingen  /  Peelings

De Medik8 Peelings zijn effectieve vernieuwde oplossingen, die fantastische resultaten geven op de huid. De Medik8 Peelings zijn een van de meest populaire niet-invasieve cosmetische behandelingen, uitgevoerd om de huid te verjongen en te verbeteren. 

De Medik8 Peelings gaan verder en dieper de huid in, dan de huidverbeterende facials. De Medik8 Peelings kunnen ingezet worden bij de volgende indicaties:

  • Pigmentatie (bijvoorbeeld bij donkere vlekken, zwangerschapsmasker en zonbeschadiging)
  • Acne en acne-littekens
  • Littekens
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Ruwe huid en doffe huidteint
     

De Medik8 peelings zijn geformuleerd met Time Release Technologie waardoor de zuren langzaam worden afgeleverd en de huid niet overweldigd raakt. Ervaar minder tintelingen, meer comfort en geweldige resultaten

De Medik8 peelings, zoals de naam al doet vermoeden, kunnen de meeste huidtypen lichte schilfers of afschilfering verwachten. Hierdoor worden nieuwe huidcellen onthuld. Voor een goed resultaat en herstel is het van belang om het advies van de schoonheidsspecialiste goed op te volgen wat betreft thuisgebruik producten. 

De eerste 24 uur na de peeling zal uw huid waarschijnlijk wat strak aanvoelen en rood kleuren. Binnen 3 dagen kan uw huid gaan vervellen, en binnen een week zult u een heldere, meer egale huidteint zien. Gedurende 3 tot 5 dagen na de peeling is uw huid gevoeliger voor de zon. Breng altijd SPF-bescherming aan en verminder blootstelling aan de zon!

Ter voorbereiding op een peeling en voor een beter resultaat raden wij aan om 2 weken voor de eerste peeling te starten met de Medik8 CSA-huidroutine.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op!

Belangrijke informatie voor een peeling


>Geen ex foliërende zuren

Geen exfoliërende zuren gedurende 24 uur voor een peeling

Geen verwijdering van gezichtshaar

Geen verwijdering van gezichtshaar 7 dagen voor peeling

Geen recente blootstelling aan de zon

Geen recente blootstelling aan de zon.

patch-test uitgevoerd

24 uur voor een peeling moet een patch-test uitgevoerd zijn

Rewind (anti-aging)


Een gerichte formulering die de collageenproductie bevordert om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Imperfectie worden vervaagd en de huid is zichtbaar verzacht en verjongd.

45 minuten

Even (pigmentatie)


Een verhelderende peeling die gericht is op zonschade, hyperpigmentatie en een doffe, vlekkerige huid. Deze peeling minimaliseert de melanineproductie waardoor pigmentatie zichtbaar vervaagt voor een egale huid.

45 minuten

Clarity (acne/gecombineerde & vette huid)


Een krachtig mengsel van zuren dat diep in de poriën zinkt om de huid effectief te zuiveren en te verhelderen. Het brengt acne snel onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige uitbraken.

45 minuten

Universal AHA


Geschikt voor iedereen met elk huidprobleem. Het maakt de huid zichtbaar helderder, het verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Zeer geschikt als eerste peeling of om resultaten van andere peelings te behouden

45 minuten

Sensitive PHA


Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of roodheid-gevoelige huid om deze zichtbaar glad te maken en ook een sterkere huidbarrière te bevorderen. 

45 minuten

Eye reveal


Een ultra-zachte maar effectieve oplossing om tekenen van huidveroudering rondom het gevoelige ooggebied aan te pakken

30 minuten