Over Lilian


Home  /  Over Lilian
Lilian Tjoelker van Puur Beauty Roden

Mijn naam is Lilian Tjoelker, specialist in huidverbetering, medisch schoonheidsspecialiste dermatologie® en trotse eigenaresse van Puur Beauty. 

In 2006 was het tijd voor een carrièreswitch. Al vaker overwogen om te starten met de opleiding tot schoonheidsspecialiste, maar nooit echt de stap genomen, totdat ik 30 werd. Het is een van mijn beste beslissingen ooit!

Na het behalen van mijn diploma ben ik dan ook gaan werken als schoonheidsspecialiste. 

De beauty-branche is een dynamische wereld. Kennis in je handen is belangrijk! Daarom blijf ik mij verder ontwikkelen en houdt mijn kennis actueel met na- en bijscholingen. 

Sinds 2021 ben ik medisch schoonheidsspecialiste dermatologie®. Door het volgen van deze HBO geaccrediteerde opleiding heb ik mijn vakkennis naar een hoger level kunnen tillen, waardoor ik nog meer voor jullie huid kan betekenen.

Het heeft mij medische kennis gegeven op het gebied van de huid en het behandelen daarvan. En met deze kennis kan ik jou een eerlijk en goed advies geven over jouw huid, zodat de juiste behandelingen worden ingezet voor een optimaal resultaat. 

Mijn specialisaties zijn:

 

Daarnaast is het mijn missie om jou te laten zien en te laten ervaren dat je op een eenvoudige manier je huid kan verbeteren naar een mooie en gezonde huid. 

Mijn visie is het verbeteren en tegengaan van huidveroudering op een natuurlijke manier. Daarbij helpt Medik8 mij enorm. Dit is een merk wat speciaal ontworpen is om veroudering van je huid tegen te gaan en andere huidbehoeften te verbeteren. Denk bij huidbehoeften bijvoorbeeld aan acne, pigmentatie, schade aan de huid door de zon, couperose, rosacea, gevoelige huid en huidveroudering. 

En mijn passie is om samen met jou aan jouw mooiste huid te gaan werken. 

Lilian