Huidverbeterende facials


Home  /  Behandelingen  /  Huidverbeterende facials

De Medik8 huidverbeterende behandelingen richt zich op de verbetering van de huidgezondheid. Het is de ultieme weg naar een egale, stralende huid. Iedere behandeling is zorgvuldig samengesteld om de huid te verjongen en te vernieuwen. Iedere behandeling biedt zichtbare resultaten.

Voor alle facials wordt een kuur van 6 behandelingen geadviseerd voor een beter resultaat. 
 

Brightening facial


Een luxueuze, verhelderende behandeling om een mooie glans te geven aan zelfs de meest doffe huid. Een doel- en resultaatgerichte facial om problemen van pigmentatie en een doffe huidteint aan te pakken. Geeft direct glans en een verhelderde huidteint.

75 minuten

Clarity facial


Een diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. In deze behandeling maken wij gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie egalere en heldere huidteint

75 minuten

Platinum facial


Een ontspannende anti-aging behandeling, die wordt afgesloten met Age defying platinum masker doordrenkt met platinum voor een zichtbaar verjongde en verstevigde huid. De huid ziet er direct jeugdig en stralend uit. 

75 minuten

Calming facial


Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen.

75 minuten

Pore refining facial


Doelgerichte resultaten en zachte exfoliatie om de poriën te reinigen en te verfijnen. Een gladdere huid met een minder zichtbare poriën

75 minuten

Deep hydration facial


Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, geschilferde en veeleisende huid te herstellen. Zacht exfoliatie, intensieve diepe vochtherstellende behandeling. 

75 minuten