Afspraak maken


Home  /  Afspraak maken

Je eerste stap naar huidverbetering is het inplannen van je afspraak. 

Via het online afsprakensysteem kun jij op je gemak je afspraak inplannen. Door het selecteren van je behandeling (en eventuele deelbehandelingen) krijg je een overzicht met data die vrij zijn voor jouw afspraak. Na het invullen van je naam, adres en contactgegevens maak jij je afspraak definitief door op de knop boek nu te drukken. Een bevestiging van je afspraak volgt dan via de e-mail. 

Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op, dan kijk ik met je mee naar een geschikte dag en tijd. 

Het inplannen van je afspraak hoeft niet online, maar kan natuurlijk ook door te bellen, een e-mail of een whatsapp-bericht te sturen. 

Is dit je eerste bezoek aan de salon?

Kom je voor het eerst, dan zou jij de  "the nice to meet you" treatment" kunnen boeken. 
De behandeling staat in het teken van kennismaken met de producten en mijn werkwijze.

Wat kun je verwachten? Wij starten met een intake en een huidscan. Met de huidscan krijgen wij een gedetailleerd beeld van de verschillende en diepergelegen huidlagen. 

Aansluitend krijg je dan een behandeling op maat van 30 minuten. 

Je ontvangt ook een behandeladvies en een advies voor producten voor thuisgebruik. Deze behandeling is eenmalig te boeken. 

 

Annulering 

Het kan zijn dat je onverwachts verhinderd bent. Je kan je afspraak dan kosteloos annuleren, mits dit uiterlijk 48 uur voor je afspraak gemeld is. Afspraken die niet of te laat geannuleerd worden, zal er 50% van de behandelprijs in rekening worden gebracht. 

Annuleringen kun je telefonisch of via de whatsapp doorgeven.

Adres

 

Kom je met de auto? Er zijn parkeerplaatsen voor het pand.